Ajutor

Cum si unde se transmite?
Transmisia se face prin 3G in direct in site www.live-events.ro sau imagine live poate fi preluata cu un script direct in pagina web a beneficiarului. De aceea este neceasr ca locul unde se desfasoara evenimentul sa aiba acoperire 3G ORANGE.

Ce echipamente implica?
Este nevoie de un sistem extrem de simplu de instalat ce consta in sistemul video de transmisie si un stativ trepied.

Cum se instaleaza?
Este suficient sa inaltati stativul, sa asezati sistemul video in varf dupa care sa introduceti stecherul cablului de alimentare intr-o priza. In 1 minut transmisia live este operationala.

Cum se regleaza?
In principiu nu este mai nimic de facut, trebuie doar asezat sistemul video intr-un unghi favorabil filmarii, ferit de posibile atingeri ce il pot deteriora sau darama si trebuie orientat stanga-dreapta catre locul de interes. Unghiul de 90° acopera in principiu in intregime scena in care se desfasoara evenimentul.

Se pot face transmisii private?
Se poate face punerea transmisiei live la dispozitia exclusiv a celor ce doriti sa o urmareasca pe baza unui user si parola pe care va trebui sa le comunicati in prealabil

De ce prin www.live-events.ro si nu se poate urmari in direct pe camera?
Avantajul libertatii conexiunii 3G are dezavantajul unei benzi mici de transmisie.
- In cazul in care intra mai mult de o persoana pe camera banda se imparte in mod egal la toti cei care privesc live astfel ca deja la mai mult de o presoana scade frame-rate-ul iar de la 5 in sus nu se mai reimprospateaza imaginea aproape deloc.
- Serverul www.live-events.ro trage imagini din camera pe o singura conexiune indiferent de numarul celor ce privesc simultan. Ei descarca simultan in paralel transmisia live dar puterea de procesare a serverului si banda de internet a conexiunii lui sunt mult peste cele ale camerei..